![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| مهندسی عمران مهندسي عمران |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
تمامی مهندسان عمران، روزی دانشجویان عمرانی بودند و کسی را نداریم که مهندس باشد اما تحصیلات تکمیلی نکرده باشد.
این مطلب خیلی ساده است و جزو بدیهیات. اما تمامی مهندسان عمران، تا زمانی که در کلاس درس هستند و مشغول به تحصیل، از کازگاه خبری ندارند. وقتی داریم تئوری عمران رو می خونیم، فکر می کنیم ساختمون سازی چقدر آسونه. 1مقدار درس های تحلیلیمون رو قوی کنیم، آجر و اینا رو بشناسیم، همه چی حله! یا وقتی در دروسمون در مورد اختلاط بتن می خونیم، در مورد فاصله خاموت ها می خونیم، فکر می کنیم که چقدر راحت میشه ساختمون های ایمن و استوار ساخت. اما در کنار همه ی این اصول، مسائلی در کارگاه ها وجود داره که واقعاً از دنیای تئوری بدوره و بعضاً اجرای عملیات تئوری، تقریباً غیر ممکن است. در این تاپیک از افرادی که تجربه ی کارگاهی دارند یا تجربه ی کارگاهی دیگران رو می دانند، دعوت می کنم که تجربه هاشون رو اگرچه یک جمله در اختیار بنده و دیگر بازدید کنندگان تالار قرار دهند تا در کنار دنیای دانشگاهی و تئوری عمران، دورادور از کارگاه ها هم با خبر باشیم. اگر در جایی، عملی کارگاهی دیدیم که مورد تایید مهندسی نیست، با ذکر دلیل، روش مذکور بیان بشه تا شاید یکی از ما ها، در آینده ای نه چندان دور، در صورت دیدن اون واقعه باهاش برخورد کنیم. یادمون نره، صعود هر پله در راه مبارزه و حذف روش های غلط اجرایی و محاسباتی، یعنی نزدیک شدن به ایرانی آباد، ساختمان هایی مستحکم، غروری زیبا و دوست داشتنی است. |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
نکته ی اول رو خودم شروع می کنم، تا ایمان بیاریم که حتی 1جمله هم می تونه برای خیلی ها، بسیار آموزنده و مفید باشه: هنگامی که سنگ پله قرار است نصب شود، معمولاً سنگ پله را در جایی می سازند و بعد آن را می آورند و کار می گذارند. در هنگام کار گذاشتن سنگ پله، زیر اون رو با مخلوط سنگدانه، سیمان و آب پر می کنند. اما در قسمت گوشه و نزدیک به بغل پله، جایی که احتمال نصب نرده وجود داره، بهتره که با آجر یا نخاله پر نشه. دلیلش هم این هست که بعد ها که نرده نصب شد و اگر شخصی به آن تکیه کرد، اتصال قوی باشد و نرده از جایش خارج نشود. آجر تحمل زیادی ندارد و اگر در هنگام نصب نرده آن به آجر پیچ شود بعد از اعمال طولانی نیرویی ضعیف یا اعمال نیروی قوی در لحظات کم، می تونه نرده رو از پله جدا کنه. عکس: 1. سنگ کار در حال نصب سنگ بغل پله (بغل رمپ ) است که پشت آن را با آجر گری پر می کند و بعداً چون نرده در گوشه ی پله ها نصب می شود، به ناچار، روی این آجر پیچ می شود. معمولاً جوشکار از مصالح پر شده در زیر پله ها خبری ندارد:![]() ![]() راه چاره این است که یا روی آجر به قطر و ارتفاع حداقل 10 سانتی متر، بتن ریخته شود یا اگر همچین ارتفاعی نیاز نیست، اصلاً از آجر استفاده نشود.
اگر حرفی بزنی، اخطار می گیری و عاشقان باشگاه آنطور متهمت می کنند که گویا مجرمی و دوست داری این محیط مجازی فروبپاشه! من رو از این طرق می تونید پیدا کنید: sepehr.khosrowdad@gmail.com---- ---- اینجا و هر جایی که عمرانی باشه و نیاز به کمک داشته باشه.... خداحافظ دست رنج شب های تنهایی من.... خداحافظ تالار عمران، خداحافظ باشگاه مهندسان ایران... ---- 14.11.1388 ساعت 14:00 .... |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
بهتر است رنگ سنگ پارکینگ و حیاط روشن باشد، تا نور خورشید را براحتی منعکس کند و تا زمانی که نور طبیعی یا در بعضی ساختمان ها بر حسب موقعیت، نور تیر چراغ برق کوچه موجود است از روشن کردن لامپ صرف نظر شود و در انرژی صرفه جویی شود.
اگر حرفی بزنی، اخطار می گیری و عاشقان باشگاه آنطور متهمت می کنند که گویا مجرمی و دوست داری این محیط مجازی فروبپاشه! من رو از این طرق می تونید پیدا کنید: sepehr.khosrowdad@gmail.com---- ---- اینجا و هر جایی که عمرانی باشه و نیاز به کمک داشته باشه.... خداحافظ دست رنج شب های تنهایی من.... خداحافظ تالار عمران، خداحافظ باشگاه مهندسان ایران... ---- 14.11.1388 ساعت 14:00 .... |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
مراحل اجرای رنگ در ساختمان معمولاً با توافق کارفرما و استاد کار نقاش است، اما بطور معمول در کارگاه ها به شرح زیر است:
سمباده روغن جلا بتونه سمباده آستر بتونه سمباده رنگ بتونه لکه گیری سمباده رنگ (در این مرحله رنگ چند بار اجرا می شود که به اصطلاح می گویند چند دست رنگ زده خواهد شد.)
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
در علم و دانش عمرانی: بار = نیرو
در علم و دانش کارگاهی: بار = مخلوط سنگدانه، آب، سیمان جایی که قرار است بار بیشتری استفاده شود، برای اینکه بار ترک نخورد و خشک شود، می توان آنرا در چند مرحله اجرا کرد. این عمل در جایی کاربرد دارد که قطر و ارتفاع بیش ار 10سانتی متر باشد. چند نمونه از روش درست کردن بار: ![]()
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
این پست هم واسه تازه واردان در عرصه عمران.
شن، که درشت دانه است: ماسه، که ریز دانه است: سیمان، که به عنوان چسب بتن بکار می رود:
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
این برای ساخت بتن بکار رفته.
||||||||
|
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
چاه ارت، همون چاهی که 1کابل از آن به کنتور منتقل میشه، معمولاً در عمق 2 تا 3متری از کف پارکینگ هست.
برای کندن همچین چاهی با قطر 1 تا 2متر، امکان ریزش دیواره وجود دارد یا اگر خاک را به بالا منتقل کنند، یا با بیل به دور چاه بریزند، به راحتی بخشی از خاک بر می گردد، به همین دلیل، دور اون رو ابتدا و در کف، با قطر بیشتری می کنند، بعد 1دیوار چینی خیلی ساده با آجر یا بلوک انجام می دن و بعد چاه رو حفر می کنند.
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
یکی از ساده ترین روش های ساخت بتن، در حجم زیاد در پای کار، استفاده از دستگاه خلاطه است.
در شکل زیر، شماره هایی رو مشخص کردیم: شماره 1. محلی که شن و ماسه و سیمان را در آن می ریزند بعد با استفاده از شاسی که روی دستگاه تعبیه شدند، اون رو به قسمت شماره 1منتقل می کنند. (محل شماره 1 بلند شده و مصالح رو در بخش شماره 2 تخلیه می کند.) شماره 2. محلی که سنگدانه، سیمان در آن تخلیه می شود. قبل از تخلیه مصالح خشک، بر طبق طرح اختلاط، آب مورد نیاز رو در این بخش می ریزند و بعد مخلوط مذکور در آن تخلیه می شود. این ظرف دایره ای شکل و کروی، می چرخد و خوب مصالح رو با هم مخلوط می کند و هم میزند تا بتن ساخته شود. شماره 3. موتوری که بخش ها رو حرکت می دهد، ظرف رو می چرخاند و با استفاده از شاسی، بخش 1را بالا و پایین می کند. این موتور با استفاده از سوخت فسیلی یا برق کار می کند. شماره 4. بشکه پر از آب.
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| کارگاه, نکات اجرایی, اجرای ساختمان |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| قرار دادن بنر سایت یا وبلاگ مهندسان عمران در وب سایت علمی آموزشی مهندسی عمران به صورت رایگان | rasulhajian | معرفی سایت های تفریحی ، خبری ، متفرقه | 4 | 2 روز پيش 07:11 PM |
| گفتمان درسی عمران | valkano سبز | آموزش - پژوهش | 347 | 4 هفته پيش 12:14 AM |
| مجموعه ای از بهترین برنامه های کاربردی برای مهندسان معماری | maral55 | آموزش نرم افزارهای معماری | 63 | 2009/10/07 08:12 PM |
| نمره ی مهندسان عمران در ایران | sepehrkhosrowdad | مهندسی عمران | 8 | 2009/4/23 11:18 PM |